02 September 2007

Yellow & Friends




7 comments:

Anonymous said...

no offence, lasa macro, k e mai complicat cu el...in plus, fotografia trebuie sa "vorbeasca". ei, asta cu lamaia...hm, nu prea aud ce-mi zice! nu te supara, comentariul se vrea constructiv...

Anonymous said...

a doua imagine este un pic cam arsa...foloseste alta sursa de iluminare!

Anathaema said...

hm. mersi de comments. ce ar putea sa zica niste lamai ?

btw: my blog. comment on contents not on personal impressions. thanks

Anonymous said...

pai continutul unei fotografii este vazut de fiecare in parte in felul sau. chestia cu "comment on contents, not on personal impresions" nu isi are rostul. tocmai impresiile personale dau continut unei imagini. iar treaba cu "vorbitul" se pare ca nu ai prins-o. daca sunt "doar niste lamai", care nu au ce "zice", atunci, care este rostul fotografiei tale? se pare ca ai luat comentariul meu ca fiind rautacios. nu era cazul. era, cum am si zis, constructiv. u ai fotografii foarte bune, dar ai si unele care sunt bune de ilustratii pentru reviste de profil. ori faci arta, ori faci comertz. asta era ideea comentariului. si nu o mai lua personal, sunt doar sfaturi de la cineva mai "batran", care nici macar nu te cunoaste. deci, de unde tenta personala? hai, fruntea sus si continua sa surprinzi imagini bune. lasa natura moarta!

Anonymous said...

ok. multumesc.

Anonymous said...

Subscriu. Pozele trebuie sa exprime, sa "vorbeasca", sa transpuna, etc. No lemons. Sunt neinteresante. Cel putin in poza asta... You're better than that! Right? :)

Anonymous said...

Aceasta tema este pur si simplu fara pereche:), este foarte interesant pentru mine:P Bravo !! vreau sa mai vad in continuare discutii pe tema asta!