07 September 2007

Flown Away




6 comments:

Anonymous said...

La portret, deja vorbim aceesi limba!!! Ma bucur sa vad la tine o trecere matura de la instantanee la un mult mai evoluat portret, chiar cu accente de arta fotografica. Ce-i drept, specializarea ta este mai mult pe latura peisajului, unde parca te regasesti mai bine. Felicitari, felicitari si pentru apusul superb si la cat mai multe cadre!!!(acelasi batran observator)

Anathaema said...

multumesc frumos.
dar era sunrise nu sunset :)
photoshop stie de ce

Anonymous said...

Fetele astea...offf

Anonymous said...

Intotdeauna va fi ceva de comentat la o femeie, in sensul bun al cuvantului - de cele mai multe ori. Nici aceasta doamna-subiect (sa-i zic asa)nu se dezminte si deschide ( ajutata de un ochi iscoditor )o fereastra spre suflet. Fotografia serveste multor scopuri, unul dintre ele este sa dezveleasca, sa descopere, sa deschida si iata ca ai scos ceva interesant la iveala. buna poza !
george

Anonymous said...

Eram curioasa de mult sa vad cum te-ai descurca la ceva portrete, nu neaparat de femei...desi comentariul lui George m-a "gadilat" putin, pt ca are dreptate, bineinteles. :) Inca mai sunt curioasa, pt ca deocamdata nu am vazut nimic satisfacator. Dar am rabdare.

Anonymous said...

Ma intorc mereu la aceasta fotografie. Desi nu o cunosc pe Ani personal...